Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 17.00

Info@vdke.nl
(+31) 0118-417377

Sieraden

We stellen onze collectie met zorg samen en willen onderscheidend zijn, eigentijds en veel stijlen bieden zodat u altijd iets naar uw wens kunt vinden. Dus vindt u bij Van der Kooij edelsmeden een grote keus aan ringen, colliers, armbanden, oorbellen en trouwringen.

Een veelzijdig aanbod in heel verschillende prijsklassen.

Eigentijds

Ons vakmanschap en onze eigentijdse collectie maakten ons in de loop van de jaren bekend tot ver buiten Vlissingen en Middelburg. Bezoekers aan ons mooie Zeeland weten ons te vinden als ze naar een bijzonder sieraad of horloge zoeken.

Untitled-1-Recovered
Untitled-3

Meer dan wat u ziet

Onze collectie sieraden is vaak van goud, zilver of een combinatie daarvan. Ook hebben we bijzondere materialen als edelstaal en titanium. Een deel van ons aanbod vindt u in de vitrines. Als we weten waar u naar op zoek bent, kunnen we u nog veel meer laten zien.

Atelier

In onze winkel is meer te vinden dan de bestaande collectie. In ons eigen atelier, maken of vermaken we sieraden naar uw wensen. Zo werken we voor u in opdracht aan een persoonlijk sieraad. Bijvoorbeeld een herinneringssieraad, met as of vingerafdruk.
Elk gekocht sieraad kan ook in ons atelier worden aangepast.
We verrassen u graag met ons unieke aanbod.

Untitled-7

Merken