van der Kooij

edelsmeden

We zijn blij ooit voor het ambacht van edelsmid gekozen te hebben en dat we in onze winkel en atelier kunnen laten zien waar we voor staan. Voor ons komt alles hierin samen: vormgeving, vakmanschap én persoonlijk contact.

We steken veel liefde en energie in het samenstellen van onze uitgebreide collectie sieraden en horloges. Die keuze baseren we op een goed ontwerp, mooi gemaakt en een eerlijke prijs- en kwaliteitsverhouding. En dat in heel verschillende prijsklassen.

Foto-wand3

BIJZONDER

 

 

 

Ons werk wordt extra speciaal als we iets mogen ontwerpen voor klanten. Het is fijn als mensen blij de deur uitgaan met sieraden die speciaal voor hen gemaakt zijn. Het is bijzonder met klanten om de tafel te zitten die ons een persoonlijk sieraad toevertrouwen, een sieraad dat voor hen vaak een emotionele en dierbare waarde heeft omdat het bijvoorbeeld een trouwring is van een overleden geliefde.

Foto-wand4

PRIMA TEAM

 

 

 

Dat wat wij belangrijk vinden in ons werk, vindt u ook terug in onze vijf gemotiveerde medewerkers. We vormen een prima team waarin ieder met z’n eigen kwaliteit tot zijn of haar recht komt.

Een originele collectie samenstellen, méér dan een juwelier zijn omdat we ontwerpen, maken én vermaken: dat is ons vak en we doen het graag.

Merken